Radio PROS ‘Kerstshow’ in het teken van 40-jarig bestaan…

Het wordt een groot feest voor het 40 jarig bestaan van Radio PROS! Artiesten op het podium zijn dit jaar, Yves Segers, Rudulf Stevens, Danny Fabry, Benny Michiels, Roy Anders en zelfs 2 artiesten uit Nederland, José Sep en Jan Biggel. Het wordt een ongezien feestje met speciale lichteffecten, ballonnen drop, confetti canon, …meer moet dat niet zijn.  De deuren gaan open om 13.00 uur, de show begint om 14.00 uur tot (zeker) 19.00 uur! Alle dranken zijn te verkrijgen aan democratische prijzen, frisdranken, bieren, koffie met of zonder versnapering en er zijn voor de liefhebbers ook hotdogs.

Wenst u een kaart kan u deze steeds bekomen bij alle medewerkers van Radio PROS, bij Radio PROS zelf, Leistraat 5 te Heldergem en bij broodjeszaak Mario Smos te Aalst (Brusselbaan 14). U kan ook overschrijven op rekening BE85 2930 3072 4706
Graag met mededeling KERSTSHOW en namen van de personen die meekomen. Deze Kaarten liggen dan voor u klaar aan de kassa. Kaart : 25 euro/persoon. Het evenement gaat door in JC De Kouter  Middelkouter 10 te 9450 Haaltert.

Opgelet: Kaarten alleen in voorverkoop want de plaatsen zijn strikt beperkt! Wie er vroeger al bij was, weet dat de ambiance gegarandeerd is.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *