PVDA een van de sterkste stijgers in Ninove…

Zowel bij de federale, Vlaamse als Europese verkiezingen haalde PVDA in Ninove meer dan het dubbele in vergelijking met haar vorig resultaat. Daarmee draagt Ninove bij aan de doorbraak van de PVDA in heel Vlaanderen en is de partij de sterkste stijger in onze stad. “Dat deden we tegen de stroom in”, vertelt Joachim De Maeseneer, voorzitter van PVDA Ninove. “We overtuigden persoon per persoon.” “Wij zijn één van de winnaars van deze verkiezingen”, besluit De Maeseneer. “We breken voorgoed door in Vlaanderen. Met dit sterk resultaat sturen we arbeiders zoals Robin Tonniau en jongeren zoals Onno Vandewalle naar het parlement. Zij zullen daar een frisse wind brengen en stof doen opwaaien.”

“Deze overwinning is mede mogelijk gemaakt door de inspanning van PVDA Ninove. In alle verkiezingen presteerden we meer dan een verdubbeling”, legt De Maeseneer uit. “Dat deden we tegen de stroom in. We gingen de straat op en overtuigden persoon per persoon om te stemmen voor ons sociaal alternatief.”

“Het zijn stemmen van hoop. Stemmen die échte verandering willen en streven naar een andere samenleving. Het is een duidelijk signaal voor eerlijke belastingen en tegen de politieke privileges. Dat signaal is meer dan ooit nodig in de Denderstreek.”, meent De Maeseneer.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Politiek. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *