Prijzen eindejaarsactie “je haalt’ert hier” uitgereikt…

Tijdens de maand december ging opnieuw de eindejaarsactie “je haalt’ert hier” door. 40 handelaars namen deel en er werd voor meer dan 70.000 euro lokaal gekocht in aanloop naar de feestdagen. Donderdag 8 februari kregen de 5 hoofdprijswinnaars van deze actie hun prijs overhandigd door het college van burgemeester en schepenen. Deze 5 hoofdprijswinnaars kregen elk 150 euro terugbetaald: Rita Volckaert, Marcella Impens, Erika Michiels, Annick De Ryck, Noël Premereur. Daarnaast krijgen 15 deelnemers een gevulde herbruikbare winkeltas als troostprijs die ze kunnen afhalen in het gemeentehuis.

Voor de derde maal op rij bewijzen onze burgers dat ze de meerwaarde van de lokale handelaars enorm appreciëren. Het succes van de actie bewijst het: je haalt’ert hier, zegt Schepen van Lokale Economie Bart Ottoy.

“Onze eindejaarsactie loopt al een aantal jaren en het succesgehalte blijft! Fantastisch dat er zoveel mensen lokaal aankopen, ook voor de feestdagen. Proficiat aan alle deelnemers,” aldus Veerle Baeyens als Burgemeester van Haaltert.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *