Politierechter Peter D’Hondt uit Haaltert in ‘Strafrechters’…

Wie ooit al eens in aanraking kwam met de politierechtbank zal ongetwijfeld Mireille Schreurs kennen, die een twee-tal jaar terug op pensioen ging. Luk Alloo volgde de dame eind 2019 voor een twee-delig programma dat begin 2020 te zien was op VTM. Een nog meer besproken politierechter uit onze regio is Peter D’Hondt. De rechter met roots in Kerksken, die we kennen als de zoon van gewezen koninklijk commissaris Paula D’Hondt-Opdenbosch, is gedreven als het op verkeersveiligheid aankomt.

Vanaf vanavond zal Peter D’Hondt te zien zijn in de nieuwe reeks ‘Strafrechters’ op Canvas. Hij zal de kijkers laten zien hoe hij tewerk gaat wanneer hij recht tegenover een beschuldigde zit, die het niet al te nauw nam met de verkeersmaatregels. Peter D’Hondt is vooral actief in Dendermonde. Hij is één van de meest besproken politierechters uit ons land. In het programma zal hij zich niet alleen van zijn scherpste kant tonen, je zal ook kunnen zien dat hij het niet altijd even gemakkelijk heeft wanneer hij iemand van zijn vrijheid moet beroven. In ‘Strafrechters’ zie je hoe de politierechters te werk gaan.

Strafrechters hebben een autoritaire machtspositie. Ze beslissen soeverein over schuld, onschuld, en strafmaat. Of dit een zware job is of niet, en wanneer steken emoties de kop op. Je ziet het vier weken lang in ‘Strafrechters’. De serie loopt telkens op dinsdagavond op Canvas om 21.20 uur.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *