Persregio Dender wenst al zijn lezers een zalige kerst toe…

Het is bijna alweer zover, opnieuw een jaartje verder, en zo ja welk jaar was dat nu weer. Een jaar waarin corona stilaan uit ons leven verdween, maar een jaar waar dan weer andere zorgen de kop op staken. De prijzen van benzine en elektriciteit springen de pan uit. Om nog maar te zwijgen over de gas en brandstof om ons op te warmen. Onze woningen verwarmen wordt bijna niet meer betaalbaar, en veel bedrijven moeten noodgedwongen hun deuren sluiten omdat ze niet meer uit hun kosten komen.

We kunnen zo nog bladzijden vol schrijven, maar dat helpt ons geen stap verder. Laat de Kerst dit jaar toch nog een beetje vreugde brengen, zodat we al de misserie eens kunnen vergeten, en hopen op betere tijden waarin alles terug betaalbaar wordt.

Onze redactie wenst iedereen die onze nieuws- en media website volgt, hoe dan ook desnoods via de sociale media- kanalen, een zalig kerstfeest toe. Weet je hier of daar een eenzame ziel wonen, nodig hem of haar uit om bij jouw de dagelijkse zorgen eens te vergeten. Het hoeft daarom geen uitgebreid kerstdiner te zijn, veel mensen zijn al tevreden met een simpele warme maaltijd.

Wees in ieder geval voorzichtig en draag niet alleen voor jezelf goed zorg, maar doe dit ook voor degenen die je lief hebt. Voor ons is iedereen gelijk. Wij verontschuldigen ons nu al dat we het wat rustiger aan doen tijdens dit uiteinde van 2022, maar volgend jaar vliegen we er zeker weer voor de volle 100% in. Laten we er een goed glas op heffen, santé….

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *