Ook dit jaar zijn er in Ninove weer ‘De Donderdagen’…

Nog een twee-tal dagen geduld en dan mogen we weer genieten van een zalige zomer vol acrobatie en straattheater tijdens De Donderdagen! Op 11 juli ben je in de stad Ninove meer dan welkom om te genieten van een gratis circusvoorstelling op de Graanmarkt. De Partycar in aantocht! Orkest Bazar rolt z’n kar vol livemuziek, jongleerkunsten en acrobatie op de Graanmarkt voor een vrolijke eerste Donderdag. En ze komen niet alleen…
Want ook Ketnetters Sarah & Bavo, zomerse randanimatie en een XXL Will Tura-tribute staan op het programma voor de Vlaamse feestdag!

Leuke extra! De eerste voorstelling van De Donderdagen wordt geflankeerd door de feestelijkheden in het kader van Vlaanderen Feest! Op donderdag 11 juli ben je getuige op de Graanmarkt om 16.00 uur van Sarah & Bavo. Er is randanimatie voor kids, om 19.30 uur komt het Orkest Bazar, gevolgd door om 20.30 uur het zingen van het Vlaamse volkslied en een toespraak door prominenten. Afsluiten gebeurd om 20.40 uur met El Bandido XXL. Smeer maar alvast je stembanden en tot Donderdag!

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *