Ondernemers uit Aalst en Dendermonde verbroederen…

Op donderdag 25 januari om 19.00 uur aanstaande, zullen meer den 50 ondernemers van de BNI-netwerken uit Aalst en Dendermonde elkaar ontmoeten op het stadhuisvan Dendermonde. BNI staat voor “Business Network International” en stelt zichzelf graag voor als de grootste aanbeveling marketing organisatie ter wereld. Over heel de wereld zijn er lokale afdelingen (chapters genoemd) waarin lokale ondernemers samenkomen met als doelstelling elkaars onderneming te bevorderen door hun eigen netwerk open te stellen voor andere ondernemers. Zij doen dat door wekelijks voor de start van de werkdag bijeen te komen met een lekker ontbijt bij.

Het zijn dus de chapters van Aalst (“BNI Land van Aalst”) en Dendermonde (“BNI Dendermondig”) die nu met elkaar in contact zullen treden en zo de grenzen van hun eigen chapter zullen doorbreken. Zo hopen zij weer nieuwe waardevolle contacten aan hun netwerk te kunnen toevoegen.

Dat het net de BNI afdelingen uit Aalst en Dendermonde zijn die een gezamenlijke activiteit zullen ondernemen, zou hier en daar de wenkbrauwen kunnen doen fronsen. Waren Aalst en Dendermonde geen gezworen vijanden? Uiteraard niet. Enige ‘vijandschap’ tussen de Ros Beiaardstad en de carnavalsstad bij uitstek in ons land, is evident van ludieke aard. Welnu, die ludieke sfeer verwelkomen beide BNI-chapters om het spreekwoordelijk ijs te breken. Voorafgaand aan samenkomst waren de plaagstoten over en weer al legio, hetgeen de goede en amicale sfeer tussen beide chapters benadrukt.

De Aalsterse collega’s dreigen met een kledinginzameling, voedselpakketten en paardeneten mee te brengen…  Wij zorgen zeker voor Ajuinen, kopvlees, paardenworsten, lokale natjes en echte Dendermondse muziek.

Het is dan ook met veel plezier dat de leden van BNI Aalst worden uitgenodigd om ‘in het hol van de leeuw’ – het stadhuis te Dendermonde voor een rondleiding( om de Aalsterse collega’s hun  cultureel niveau te verhogen, met aansluiten een typische BNI vergadering in de raadzaal-) ontvangen te worden waarna er ruimte is voor de ondernemers om verder kennis te maken met elkaar. De lokale economie kan er alleen maar wel bij varen.  

Om 21.00 uur gaat de verbroedering verder in het echte Dendermondse café t’Peird met kopvlees en paardenworsten!

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *