Ninove vraagt de mening van inwoners bij het doven van de verlichting na 23.00 uur in de week……

Sinds begin december dooft de stad Ninove de openbare verlichting tussen 23.00 uur en 05.00 uur (met uitzondering van vrijdag en zaterdag). De stad wil graag de ervaringen van de Ninovieters kennen. Deze ervaringen worden meegenomen in de evaluatie van het project. Van 15 december van dit jaar tot 15 januari van het jaar 2023 kan iedereen zijn ervaring, opmerkingen of suggesties over het doven van de verlichting meegeven: op mijn.ninove.be of via mail aan participatie@ninove.be of via een briefje aan stad Ninove, dienst participatie, Oudstrijdersplein 6, 9400 Ninove of deponeren in de bus aan het oud stadhuis met vermelding ‘dienst participatie’.

Op basis van de ingediende ervaringen evalueert de stad Ninove dit project. Na het evalueren kan er beslist worden om al dan niet over te gaan tot een definitieve aanpassing van de brandregimes van onze openbare verlichting.

De gewestwegen (en soms delen van hun zijwegen) blijven wel verlicht: Ninoofsesteenweg · Aalstersesteenweg · Edingsesteenweg · Brusselsesteenweg · Halsesteenweg · Brakelsesesteenweg · Geraardsbergsesteenweg · Expressweg (deel Ninove).

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *