Ninia Shopping Center Ninove lanceert dé Gift Card…

Het Ninia Shopping Center is verheugd met de lancering van de Gift Card die tijdens dit weekend wordt gelanceerd. Na de heropening van de winkels en vlak voor Moederdag op zondag 9 mei is dit hét perfecte moment om de gloednieuwe Gift Card van het Ninia Shopping Center op de Centrumlaan te lanceren. De cadeaukaart zal het niet alleen gemakkelijker maken voor klanten om een passend cadeau te vinden. De cadeaukaart die in meer dan 80% van de winkels wordt aanvaard, helpt ook om nieuwe klanten aan te trekken en de verkoop van de winkeliers te ondersteunen.

Ter gelegenheid van de lancering van de Ninia Gift Card worden een foto-animatie en verschillende wedstrijden georganiseerd. Zo kan je vandaag nog tot 18.00 uur een foto laten maken, uiteraard met respect voor de geldende gezondheidsmaatregelen. Zo maak je ook meteen kans op één van de 50 cadeaukaarten ter waarde van 25 euro. Alle foto’s zullen een prachtige mozaïek vormen die in het winkelcentrum zal worden tentoongesteld.

Vandaag starten ook de uitzendingen van radio Ninove vanuit het Ninia Shopping Center, start die dag met uitzenden vanuit het Ninia Shopping Center. Zij zullen elk uur live on air 1 cadeaubon van 25 euro aanbieden. Deborah Leemans, Ninia Shopping’s exclusieve influencer, zal ook 3 Gift Cards elk ter waarde van 100 euro aanbieden aan haar community van meer dan 100k volgers.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *