Ninia Shopping Center lanceert een eigen magazine…

Om de Ninia-bezoeker nog beter te informeren, lanceert Ninia Shopping Center een eigen magazine. Het Ninia’zine is een nieuw lifestyle en shopping magazine vol nuttige info. Het verschijnt 4 keer per jaar en is te verkrijgen in alle winkels van het Ninia Shopping Center. Wie een bezoekje brengt aan Ninia kan voortaan 4 keer per jaar het gloednieuwe Ninia’zine meenemen tijdens het shoppen. Elke editie van het magazine staat in teken van een bepaald seizoen. Als klant, bezoeker of buurtbewoner vind je er niet alleen informatie, maar ook inspiratie. De artikels bieden een overzicht van trends, tips en coole hebbedingetjes van de Ninia-shops.

Het eerste Ninia’zine heeft als thema ‘Back to School’. Het staat helemaal in het teken van de start van het nieuwe schooljaar. Je leest in dit nummer alles over de nieuwste trends op vlak van mode en lifestyle en krijgt nuttige tips & tricks om jouw schavuit goed voorbereid opnieuw richting school te laten trekken. Als je meedoet aan de wedstrijd maak je bovendien kans om voor jouw zoon of dochter een nieuwe outfit te winnen. Het magazine schenkt ook aandacht aan lokaal nieuws, interessante weetjes en interviews met bekende Ninovieters. In het eerste nummer vertellen plaatselijke speelvogels Bram & Lennert over hun passie voor muziek.

In het magazine is ook plaats voor de input van de bezoekers, lezers en volgers van Ninia op sociale media. Wie een foto, geluksmomentje of recept wil delen kan op sociale media de hashtag #niniamomenten gebruiken of de input mailen naar info_ninia@be.agrealestate.eu. De leukste bijdragen worden opgenomen in de volgende editie van het Ninia’zine.

Het Ninia’zine is gratis te verkrijgen in de winkels van Ninia Shopping Center. Wie er één meeneemt wordt echter uitgenodigd om een vrije bijdrage te doen. Met de opbrengst van die giften steunt het shoppingcenter telkens een ander lokaal goed doel. Deze keer is dat de Sint-Jorisschool voor Bijzonder Onderwijs in Ninove. Zij bieden aangepast onderwijs voor kinderen van 6 tot 13 jaar met specifieke onderwijsbehoeften.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *