Ninia schenkt cheque aan Leo Club en Sint-Jorisschool…

Vier keer per jaar brengt het Ninoofse Ninia Shopping Center het Ninia’zine uit, een eigen lifestyle & shopping magazine boordevol inspiratie, tips, lokaal nieuws en nuttige weetjes. Het magazine wordt gratis verspreid via displays in Ninia. Aan de lezers wordt wel een vrije bijdrage gevraagd als ze een exemplaar meenemen. Die gift kunnen ze in de display stoppen. De opbrengst van de giften gaat telkens naar een lokaal goed doel. Bij de eerste editie van het Ninia’zine was dat de Sint-Jorisschool voor Bijzonder Onderwijs in Ninove. Zij bieden aangepast onderwijs voor kinderen van 6 tot 13 jaar met specifieke onderwijsbehoeften, bijvoorbeeld een lichte mentale beperking of een ernstige leerstoornis.

Dankzij de giften van de lezers van het Ninia’zine en de vzw Handelaarsvereniging van het Ninia Shopping Center kon op 10 november een cheque van maar liefst 1.000 euro overhandigd worden aan de vertegenwoordigers van Leo Club Ninove en de Sint-Jorisschool. Met dat mooie bedrag kan de serviceclub opnieuw leuke acties en activiteiten opzetten voor de kinderen van de Sint-Jorisschool. Leo Club Ninove steunt de school met duurzame projecten zoals de inrichting van een kookklas, de installatie van een fietsenstalling, enz. Ook verrassen ze de kinderen regelmatig met leuke traktaties zoals soep, fruit en frietjes.

De volgende editie van het Ninia’zine verschijnt begin december en staat in het teken van de winter en de eindejaarsfeesten. Er zijn helaas ook gezinnen die het niet breed hebben en de feestdagen in armoede doorbrengen. Daarom wordt deze keer Teledienst Ninove als goed doel in de schijnwerpers gezet. Ninia Shopping Center hoopt opnieuw op gulle giften van de lezers. Zo krijgen mensen die het moeilijk hebben toch nog een warme Kerst.

Blijf op de hoogte van de evenementen en initiatieven van Ninia Shopping Center via www.niniashoppingcenter.be, de Nieuwsbrief en de social media-kanalen van Ninia.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *