Nieuwe programma’s op ‘Radio Kamiel’ staan in de steigers…

Radio Kamiel is een niet-commerciële radiozender die enkel en alleen tot doel heeft de naam en het grootse verleden van onze ‘patroonheilige’ Kamiel Sergant hoog te houden. Kamiel Sergant was niet alleen de carnavalskeizer en bezieler van Oilsjt Carnaval, maar Kamiel was meer dan alleen keizer: hij was ook de sterke kracht achter de oprichting van ’Mensen helpen mensen’, de liefdadigheidsorganisatie voor kansarmen. Omdat we als radio fier zijn op de mens Kamiel Sergant en zijn stempel die hij drukte op onze Carnaval door zijn tomeloze inzet, willen we met ons radiostation onze ereburger van de Stad Aalst blijven herdenken tijdens de carnavalsperiode. Daarom zijn wij, in tegenstelling tot onze concullega’s, geen commercieel bedrijf maar een groep enthousiaste Oilsjteneers, die enkel en alleen radio maken om de naam Kamiel in ere te houden en de erkenning te geven die hij verdient.

Vandaar dat Radio Kamiel enkel op zoek gaat naar enkele loyale, stevige partners, welke het mogelijk maken de onkosten te dekken die Radio Kamiel nodig heeft om een volledig jaar, 24u op 24 uit te zenden op het wereldwijde internet en tijdens speciale gelegenheden ook FM (via een tijdelijke evenementen frequentie), alsook enkel leuke events buitenhuis.

Zo organiseert Radio Kamiel in het carnavalmuseum tal van opnames met bekende Oilsjteneers en gaat op 6 januari 2024 onze tweede Nacht van Radio Kamiel door. Deze editie van onze “N8”, staat in het teken van “Droikeiningen”, waarbij we de sfeer terug brengen van het legendarische Driekoningenbal dat onze keizer talrijke keren presenteerde. Daarnaast organiseren we in de “Foyer” van CC De Werf, na het succes van vorig seizoen, een tweede Ontbijtshow met tal van prinsen en bekende Oilsjteneers. En om ons “werkjaar” goed te starten, zenden we uit op de jaarlijkse jaarmarkt i.s.m. AKV Beschomt, vanuit Stikhalle 15. Prins Vincent wordt uiteraard de hoofdattractie. Voorts bespreken we momenteel nog een aantal events op locatie, waaronder ook zeker een liveshow vanuit Halle13, het kloppende hart van de carnavalist, waarbij alle groepen hun onderwerp komen voorstellen en toelichten.

Radio Kamiel zendt momenteel al live uit iedere woensdag en vrijdagavond tot en met nieuwjaar. Vanaf 1 januari gaan we van start met een volledige dag-programmatie met tal van bekende en ervaren Oilsjterse presentatoren (zie onze website www.radio-kamiel.be). Al onze medewerkers doen dit allemaal kompleet belangeloos. Vandaar ook dat de creativiteit en motivatie een mooi pluspunt is bij ‘eire Radio Kamiel’ want Radio Kamiel steunen als partner is meteen ook een stuk Oilsjters cultureel erfgoed bewaren.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *