Muzikanten van instaporkest brengen eigen concert ‘Boris en de Bombardon’…

Het Instaporkest Erpe is één van de drie orkesten van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Erpe. Het bestaat uit een groep enthousiaste muzikanten met minstens 3 jaar instrumentervaring. Het Familieconcert ‘Boris en de Bombardon’ is een ambitieus project waarvoor het Instaporkest samenwerkt met de Woordlabklassen van de Kunstacademie afdeling Erpe-Mere en EMotia. ‘Boris en de Bombardon’ is een origineel muzikaal verhaal waarin muziek en woord hand in hand gaan. Het is een verhaal voor alle leeftijden, met als voornaamste richtpubliek kinderen van de lagere school. De tekst werd geschreven door Yves De Pauw, onder de muzikale leiding van dirigent Sam Huysentruyt, met Lies Geldhof als woordcoach en geregisseerd door Bob Van Der Strieckt.

Boris krijgt bij het overlijden van z’n opa zijn bombardon en weet niet goed wat hij ermee moet aanvangen. Aan zijn muur hangen? Als vaas gebruiken? Na een tijdje waagt hij het toch om er eens op te blazen. Dit moment verandert Boris’ leven voorgoed! Hij komt in een wereld terecht waarvan hij het bestaan nooit had kunnen dromen en het wordt snel duidelijk dat zijn opa niet zomaar een opa was.

Er zijn vertoningen in gemeenschapscentrum De Volkskring in Lede en in Cultuurhuis EMotia in Erpe. Praktisch: Zaterdag 8 en zondag 9 oktober, telkens om 15.00 uur (De Volkskring) Tickets: www.uitinvlaanderen.be  –  Zaterdag 15 oktober om 15.00 en 19.00 uur (EMotia) Ticket: www.emotia.be/boris Tickets zijn eveneens verkrijgbaar via de website van de harmonie www.harmonie-erpe.be.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *