Moeilijke doorgang door wielerwedstrijd op 15 juli in Herzele…

Op vrijdag 15 juli vindt de Baloise Ladies Tour met start en aankomst in Solleveld plaats. Hierdoor zullen bepaalde straten tijdens de wedstrijd moeilijk bereikbaar zijn. Ontdek op deze interactieve kaart (foto rechts onderaan) waar in Herzele je de vrouwen kan toejuichen tijdens een plaatselijke ronde. De vrouwen rijden deze ronde vier keer. Alle bewoners langsheen het parcours kregen reeds een bewonersbrief in de bus met deze maatregelen. Op navolgende wegen en/of wegvakken is de toegang verboden voor iedere bestuurder en in beide richtingen met uitzondering van het plaatselijk verkeer: Terbiest (deel tussen Populierenstraat en Arestraat). Deze maatregel zal ter kennis gebracht worden door het verkeersbord C3 met onderbord ‘uitgezonderd plaatselijk verkeer’ en is van toepassing op vrijdag 15 juli 2022 van 13.30 uur tot 17.15 uur.

Kerkkouterstraat (deel tussen Graaf du Parclaan en Trotstraat)
Deze maatregel zal ter kennis gebracht worden door het verkeersbord C3 met onderbord ‘uitgezonderd plaatselijk verkeer’ en is van toepassing op vrijdag 15 juli 2022 van 07.00 uur tot 17.15 uur.

Solleveld. Deze maatregel zal ter kennis gebracht worden door het verkeersbord C3 met onderbord ‘uitgezonderd plaatselijk verkeer’ en is van toepassing van donderdag 14 juli 2022 van 08.00 uur tot en met vrijdag 15 juli 2022 om 17.30 uur.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *