Lichtjeswandeling met Sint-Maarten als Romeins soldaat…

Op vrijdag 10 november 2023 viert het stedelijk museum ’t Gasthuys in Aalst de vijfde editie van de Sint-Maarten lichtjesstoet. Wandel mee langs een parcours van 1 km doorheen het stadscentrum begeleid door lampionnen, een Romeinse soldaat te paard, muziek en zang. De toegang tot het evenement is gratis. Vooraf inschrijven is niet nodig.

 

 

Programma: 17:00 -18:00 uur: haal je gratis lampion in ’t Gasthuys – stedelijk museum (1 lampion per kind, zolang de voorraad strekt) 17:15 – 17:45 uur: De Marimbros warmen de stoet muzikaal op op de Oude Vismarkt 18:00 – 19:00 uur: start van de stoet, geleid door Romeinse soldaat Maarten te paard en troubadours. 19:00 – 19:45 uur: Tot Morgen! sluit de avond af met een concert van Sint-Maartenliedjes op de Oude Vismarkt. Let op! Je kan op 10 november geen lampions meer maken in ’t Gasthuys.

De Sint-Maarten lichtjesstoet is een samenwerking met de Sharing Arts Societyde Academie voor Beeldende Kunsten Aalst, de Academie voor Podiumkunsten AalstUtopia AalstDe Werf AalstHuis van het Kind Aalst en Bazart Aalst, met de steun van de Vlaamse Overheid.

(Foto: Aalst)

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *