Leidingwater terug geschikt voor alle gebruik…

Uit verschillende analyses blijkt dat het leidingwater terug geschikt is voor alle gebruik, zonder het vooraf te koken. Inwoners die nog troebel drinkwater opmerken, kunnen best hun leidingen spoelen en Farys contacteren. Het leidingwater kan terug worden gebruikt voor alle toepassingen. Dat wil zeggen om het te drinken, voor het bereiden van drank en voedsel, voor het reinigen van ogen en open wonden, om de tanden te poetsen en om te douchen of te baden.

Mocht het water dat momenteel uit de kraan komt nog troebel zijn, dan zet u best alle kranen/aftappunten volledig open gedurende 2 minuten en laat u het leidingwater lopen. Op deze manier wordt al het stilstaand water in de leidingen vervangen. Indien er na het spoelen nog troebel water zou zijn, kan dit worden gemeld via www.farys.be/nl/storing of op het nummer 078 35 35 88.

Farys zal de komende periode de leidingen nog verder preventief blijven spoelen. Dit kan aanleiding geven tot verlaagde druk. Voor meer informatie kan u terecht op www.farys.be of op het nummer 078 35 35 88.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *