Lees eens een mens in plaats van een boek in Utopia…

Levende bibliotheek: lees eens een mens Een mens ontlenen in plaats van een boek? Nu zaterdag 28 januari kan het in de bibliotheek van Aalst! Mee naar huis nemen is niet mogelijk, maar dit menselijk boek ter plaatse lezen wél. Laat je gedurende een halfuur meeslepen door een levend Boek die aan een lezer – en aan die lezer alleen – een waar verhaal van verlies en veerkracht vertelt. Elk van de levende boeken leed ooit een ingrijpend verlies. Elk van de levende boeken had of heeft te maken met vooroordelen, afwijzing. Hoe zij hun verlies te boven kwamen, waaruit zij kracht putten, vertellen de Boeken zelf.

Een levend boek lezen is iemand de hand reiken. Het is ook: een andere wereld ontdekken, zoals dat nu eenmaal met boeken gebeurt. Zo brengen deze levende boeken echte ontmoeting en hoop in de donkerste periode van het jaar. Je vindt de zes levende boeken die je vooraf kunt reserveren op de website van Utopia. Bibliotheek Utopia, Aalst, zaterdagnamiddag 28 januari van 15.00 tot 17.30 uur.

Info en inschrijven via deze link. “Best spannend om mijn familiegeheimen de wereld in te sturen. Dat is een grote nieuwe stap voor mij” – Levend boek “Dit verhaal heeft me diep geraakt” – Deelnemer aan de Levende Bibliotheek.

Praktisch: Locatie: Utopia 1, 9300 Aalst. Tijdstip: zaterdagnamiddag 28 januari, ontleen een boek om 15.00 tot 17.30 uur. Dit evenement wordt georganiseerd door Avansa Vlaamse Ardennen-Dender, in samenwerking met Utopia Aalst.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *