Leedse toneelvereniging brengt ‘A Christmas Carol’…

Op vrijdag 8, zaterdag 9, vrijdag 15 en zaterdag 16 december brengt de Leedse toneelvereniging Vreugd in Deugd in samenwerking met het theater Prikkel het toneelstuk ‘A Christmas Carol’ in een bewerking en regie van Nele Jacob. Tekst wordt verzorgd door Charles Dickens. De voorstellingen starten om 20u00, behalve op zaterdag 16 december beginnen ze een uurtje vroeger. Het verhaal gaat over Ebenezer Scrooge, een oude vrek, die alleen maar bezig is met het verzamelen van zoveel mogelijk geld. Hierdoor heeft hij geen hart, geen vrienden en hij bezoekt nooit zijn familie. Ook heeft Scrooge een hekel aan kerst, aangezien de winkels op die dag gesloten zijn waardoor er geen geld verdiend kan worden. In de nacht voor kerst wordt Scrooge bezocht door 3 geesten (die van het verleden, het heden en de toekomst). Deze geesten trachten Scrooge op andere gedachten te brengen, zodat hij weer een goed mens wordt.

Tijdens dit stuk zullen niet minder dan 31 personen in een sprekende rol op de scène staan. Het is een mix van volwassenen en kinderen van Vreugd in Deugd en kinder– en jeugdtheater Prikkel. Spelers zijn: Juliette Acke, Joachim Baeyens, Riet Beelaert, Gregory Callebaut, Lars De Beule, Frederik De Coensel, Katrijn De Gendt, Inneke De Rick, Bastian De Vilder, Natasha De Vilder, Frieke De Windt, Imke De Windt, Wouter De Windt, Anke D’Herde, Manuel D’Hoker, Herbert Evrard, Miro Korte, Rune Korte, Paulien Maes, Briek Melckenbeeck, Ella Melckenbeeck, Annelies Moerman, Leen Nevens, Korwin Rumes, Hilde Sacré, Ines Staessens, Jelte Van Accoleyen, William Van Linthoudt, Hilde Van Wesemael, Ruth Vandeputte, Marijke Vertongen.

Tickets kosten 10,00 euro – gratis voor kinderen tot 12 jaar (mits reserveren). VID ontvangt kinderen tot 12 jaar altijd gratis. Vergeet niet om ook voor hen een plaats te reserveren. Hier alvast een vooruitblik wat je mag verwachten van onze komende productie “A Christmas Carol” die we in december voor jou brengen: video1 en video2

Je kan op volgende manieren reserveren: Stuur een mailtje naar reservatie@vidlede.be, geef een belletje op 0497 29 39 83 of ga naar ons online reservatieformulier.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *