Laura Browaeys is kandidate voor ‘Queen Of The Models’…

Ik ben Laura Browaeys, ben 17 jaar en word nog dit jaar 18. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar middelbaar waar ik architectuur en binnenhuiskunst studeer. In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met tekenen, podcasts luisteren, dieren, afspreken met vrienden, op bezoek gaan bij familie etc. Het is de eerste keer dat ik meedoe met een modelwedstrijd, ik ben QOTM heel dankbaar voor de kans! Het is echter geen ‘Miss verkiezing’. De organisatie wil het beste uit de meisjes halen. Het is dus ideaal om je zelfvertrouwen een boost te geven en ze helpen je natuurlijk om eventueel later een modellencarrière te beginnen.

Ik ben altijd best onzeker geweest mede door pesterijen op een andere school. Dat blijft natuurlijk lang aan je knagen, het is niet makkelijk om zo een dingen te vergeten. Mijn zelfvertrouwen boosten is 1 van mijn grootste motivaties geweest om deel te nemen.

Toen ik hoorde dat ik een van de finalistes was was ik enorm blij! Ik kon het niet geloven dat ik een mail had gekregen voor de castingday. Vol stress zat ik de dag van de castingday maar de vriendelijkheid van een van de organisators stelde me gerust. Uit de vele inschrijvingen hebben ze mij gekozen als een van de finalistes, dat geeft een heel speciaal gevoel.

Momenteel is de wedstrijd nog niet begonnen. Deze periode geldt vooral voor de voorbereidingen. Er komt natuurlijk veel organisatie aan te pas. Vanaf 12 maart 2023 begint de wedstrijd echt. Dat is de ontmoetingsdag, ik hoop op vele nieuwe vriendschappen! Wij, de finalisten hebben onze agenda al gekregen met alle data’s van shoots en activiteiten. We zullen bijvoorbeeld een make-up workshop doen, goede doelen steunen, op de radio komen… Zie er ontzettend naar uit! Twee weken na onze ontmoetingsdag op zondag 26 maart, is de eerste opdracht. We hebben dan onze eerste groepshoot tijdens de wedstrijd, alsook mijn eerste shoot ooit.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *