Kunstacademie strikt Internationaal balletgezelschap…

dansvoorstelling-piaf-persregio-denderDe afdeling Dans van de Kunstacademie van Geraardsbergen kijkt met spanning uit naar donderdag 26 januari. Op die dag komt immers het Atlantic Ballet Theater of Canada in het Arjaantheater om hun productie “PIAF” brengen. “Jaarlijks organiseert de Kunstacademie tijdens de zomervakantie een dansstage voor haar leerlingen dans waarop internationale professionele dansers hun expertise delen met de leerlingen”, legt directeur Marc Vanden Borre uit. “Danser Peter Lanksweerdt is een vaste waarde op deze dansstage. Peter Lanksweerdt begon als jongetje met dansen in de dansafdeling van de Kunstacademie van Geraardsbergen. Hij is nu al enkele jaren actief als professioneel danser bij het Atlantic Ballet Theater of Canada.”

Een fiere schepen van onderwijs Fernand Van Trimpont vult aan: “Het is een hele eer dat het dansgezelschap ingaat op de uitnodiging van de Kunstacademie om ook Geraardsbergen aan te doen op zijn internationale tournee. Het zal niet alleen voor onze leerlingen en leerkrachten een onvergetelijke en leerrijke avond zijn, we nodigen elke dansliefhebber uit om nu al een kaartje te kopen”. De Balletvoorstelling Piaf wordt gebracht op donderdag 26 januari om 20.00 uur in het Arjaantheater te Geraardsbergen.

Kaarten zijn te koop aan de balie van de Kunstacademie en via tickets@kunstkrak.com aan de prijs van 15 euro los ticket, 7,5 euro voor leerlingen, 5 euro met Kunstkrakabonnement.

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *