Klinken op het nieuwe jaar zal dit jaar online verlopen…

Omwille van de coronamaatregelen zien we her en der in onze regio jaarlijkse traditionele nieuwjaarsdrinks voor inwoners in het water vallen. Dit zal jammer genoeg ook het geval zijn in Denderleeuw, daarom brengt men met ‘Denderleeuw Klinkt!’ een digitaal alternatief. De artiesten Lindsay, Die Verdammte Spielerei en Schntzl doken de studio in voor een unieke livesessie. Dit uurtje muzikaal vermaak zal op 1 januari om 20 uur te bekijken zijn via de gemeentelijke Facebookpagina en het YouTube-kanaal. Het programma is dan niet min.Met ‘Denderleeuw Klinkt!’ brengen we met Schlagerzangeres Lindsay, Die Verdammte Spielerei en Schntzl een streepje talent van eigen bodem. Zowel Lindsay, de frontman van Die Verdammte Spielerei, Stefaan De Winter, en Casper Van De Velde, de drummer van Schntzl, hebben Denderleeuwse roots.

De heren van Die Verdammte Spielerei zijn gekend als het zotste wandelorkest van het westelijk halfrond. Ze lopen nooit verloren dankzij hun actieve en oplettende Herr Kapellmeister Stefaan De Winter. Voor de gelegenheid zingt hij samen met Lindsay een uniek duet van het nummer ‘De klok tikt door’ onder leiding van de muzikanten van het knotsgekke muziekorkest Die Verdammte Spielerei. Lindsay, een vaste waarde in de Vlaamse Showbizz, kennen we van hits als ‘Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat’, ‘Ik weet nog wat ik zei’ en ‘Kus Me’.  Het jazzduo SCHNTZL, bestaande uit pianist Hendrik Lasure en drummer Casper Van De Velde, combineert jazz met elektronica.  Hun minimalistische en filmische muziek doet denken aan Philip Glass en GoGo Penguin. Drie jaar geleden gooide het tweetal hoge ogen met hun titelloze debuutalbum en in 2020, verscheen hun tweede album ‘Catwalk.

Deze bijzondere livesessies bieden voor elk wat wils. Daarnaast mag je ook een persoonlijke nieuwjaarswens vanuit het gemeentebestuur verwachten. De livesessies zullen op 1 januari om 20.00 uur te bekijken zijn via de gemeentelijke Facebookpagina en het YouTube-kanaal

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *