kerstconcert in O.L.V.-kerk Zarlardinge met zangkoor ‘De Fall’…

Kerkfabriek Onze Lieve Vrouw Zarlardinge organiseert een kerstconcert met een gemengd zangkoor ‘De Fall’. Deze brengen een subliem kerstprogramma met stemmige liedjes en sfeervolle melodietjes. December is een feestmaand, zeker met Kerstmis in het vooruitzicht. De Kerkfabriek Onze-Lieve-Vrouw Zarlardinge (Geraardsbergen) stelt de O.L.V.-kerk van Zarlardinge beschikbaar voor sociaal-culturele activiteiten als een nevenbestemming en wil hierbij een voortrekkersrol blijven spelen in Geraardsbergen en organiseert daarom zelf een kerstconcert. Het gemengd zangkoor De Fall brengt ons een subliem kerstprogramma met stemmige liedjes en sfeervolle melodietjes op zaterdag 7 december 2019 aanvang 19.30 uur (deuren open om 19.00 uur).

Het gemengd zangkoor De Fall uit Geraardsbergen onder leiding van dirigent Albert Gossye met muzikale begeleiding van Luc Haelterman (piano), Koen Walraevens (accordeon) en Tom Walraevens (doedelzak + gitaar + accordeon) zullen ons verwennen met hun zang en muziek. Deze muzikale top avond (met een drankje en een hapje) verloopt in een uniek kader met vrienden, familie en kennissen! De vredevolle Kerstsfeer zal voelbaar zijn! Kaarten 12 euro (concert + drankje) aan de kassa en te bekomen of te reserveren via onderstaande contactpersonen. Kinderen tot 12 jaar gratis ingang.

Meer info en tickets zijn te bekomen bij Danny Timmermans op nummer 0495 84 84 52, en via e-mailadres: danielde.timmermans@mow.vlaanderen.be of bij Marc Modde op het nummer 0474 05 93 80, e-mail: dodge.charger@telenet.be

 

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *