Hoopjes Mensen, na 8 jaar komt Anke Verleysen met een nieuwe dichtbundel…

Op zaterdag 2 december van dit jaar wordt in de Geuzenzaal in Utopia te Aalst het boek Hoopjes mensen van Anke Verleysen voorgesteld. De boekvoorstelling vindt plaats om 16.00 uur, en zal gebeuren in samenwerking van de schrijversklassen van de Academie voor Podiumkunsten in Aalst. Het boek verschijnt bij de Aalsterse uitgeverij vzw de Scriptomanen. Hoopjes Mensen, of hoe mensen over elkaar heen vallen als bladeren. Ze raken mekaar soms kort aan om nadien opnieuw hun eigen weg te zoeken. Laat jij je raken? Hoe verhoud jij je tot de ander? Hoe dicht laat je hem komen? Welke invloed heeft hij op jou? Is het de verbeelding die de werkelijkheid vorm geeft, of andersom? Kortom een boek dat je kan boeien.

Hoopjes mensen voert je langs verschillende plekken van verandering (in relaties, je eigen innerlijke zoektocht, het opnieuw proberen). Soms zal je iets van jezelf herkennen, soms zal je aarzelen, maar de allerbelangrijkste vraag luidt: ‘Stap je mee op de boot?’

Acht jaar na haar debuut (Haar, 2015) verschijnt nu een tweede dichtbundel van Anke Verleysen, eveneens bij de Aalsterse uitgeverij vzw de Scriptomanen. Deze keer ontwierp zij ook zelf de cover en verzorgde ze de illustraties in haar boek.

Het boek kan besteld worden in iedere plaatselijke of online boekhandel, en kost 22 euro. Natuurlijk is het ook verkrijgbaar bij de auteur of de uitgeverij, die u kunt contacteren via info@inter-actief.be.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *