Herzeelse Dienst voor Toerisme pakt uit met wandelkaarten…

In Herzele is er heel veel moois te ontdekken, dat weet ook Heidi Knop, schepen in Herzele en bevoegd voor de Dienst Toerisme. We hebben veel natuur en prachtige vergezichten. Dat maakt van Herzele een veilig wandelparadijs. Wandelaars zijn in Herzele zeer welkom. De dienst Toerisme van Herzele pakt daarom uit met zes nieuwe wandelroutes langs de mooiste plekjes van Herzele, en er volgen er nog 3! Elk wandelroute werd volledig hertekend en nauwkeurig uitgepijld met een eigen kleur. Van elke wandelroute werd een mooie handige kaart gedrukt waarop telkens een tiental interessante plekjes te ontdekken zijn. De plaatsen worden kort en vaak ludiek beschreven door een ervaren gids, die luistert naar de naam Gaby Redant.

Gaby, bestuurslid van de Heemkundige kring en vzw Streekspiegel en gepensioneerde cartograaf, was een grote hulp om de wandelkaarten te actualiseren en te voorzien van nieuwe hotspots. Zo heb je als het ware de gids op zak bij het wandelen.

De wandelkaarten zijn gratisverkrijgbaar in het toeristisch infokantoor in de Wattenfabriek. Je kan de GPX bestanden, bruikbaar op de smartphone, en PDF bestanden ook downloaden via de website https://www.herzele.be/doen.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *