Herschilderen fietssuggestiestroken brengt hinder teweeg…

In de Schoolstraat en in de Advocaat de Backerstraat in de Haaltertse deelgemeente Denderhoutem gaat men deze week de fietssuggestiestroken herschilderen. Dit is het gevolg van het plaatsen van bloembakken die geschranst over de rijweg werden geplaatst. Door deze wegeniswerken zal er tussen woensdag 2 juni en vrijdag 4 juni niet kunnen geparkeerd worden in de beide straten. Het verplaatsen en schilderen van de fietssuggestiestroken hoort bij de definitieve uitvoering na de evaluatie van de proefopstelling. De parkeervakken werden eerder al geschilderd en de bloembakken alvast geplaatst. Voor het schilderen van de nieuwe fietssuggestiestrook was het wachten op droog weer.

De droogtijd van de verf is ongeveer een halfuur. Het is voor bewoners van de Schoolstraat dus mogelijk dat ze een halfuur lang niet in of uit hun garage/oprit kunnen rijden. Ook vanuit de Vondelbaan, zijstraat Adv. De Backerstraat en Kruisveldstraat is het dan even niet mogelijk om de Schoolstraat in te rijden. Hou daar rekening mee. Moet je zeker weg kunnen rijden, parkeer je auto die dag dan ergens anders in de buurt.

Op vrijdag 4 juni wordt het gebouw Adv. De Backerstraat 28 afgebroken. Daardoor zal de Adv. De Backerstraat plaatselijk afgesloten worden. Enkel plaatselijk verkeer is mogelijk tussen 06.00 en 16.00 uur. Daarom mag je op vrijdag in beide richtingen rijden in de Schoolstraat.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *