Harmonie Keva uit Aspelare brengt opnieuw ‘Lenteconcert’…

Het is lente (al zou je dat niet zeggen als je naar buiten kijkt…), dus bijna tijd voor het Lenteconcert van harmonie Keva uit Aspelare! Een Klezmer carnaval, Ierse volksmuziek, muzikale beelden uit Dublin, een wandeling in Montmartre,… nee, that’s not all folks, kom de rest ontdekken tijdens het concert!! Dirigent Eamonn Van Eetvelde werkte voor zijn eerste Lenteconcert met Keva een programma uit rond het thema Volksmuziek. Hij belicht de volksmuziek vanuit verschillende perspectieven wat het concert gevarieerd en toegankelijk maakt.

Eamonn kan er door andere verplichtingen de dag zelf jammer genoeg niet bij zijn, maar hij wordt vervangen door een gelegenheidsdirigent die geen onbekende is voor Keva. Het KEVA Jeugdorkest opent de avond, waarna het Keva Harmonieorkest aansluit met de rest van het programma. Er is geen pauze voorzien, dus kan je lekker lang nagenieten en keuvelen met je familie en vrienden.

Praktisch: Keva brengt een Lenteconcert ‘That’s All Folk(s)’ op zaterdag 27 april 2024 om 20.00 uur in CC De Plomblom te Ninove. Kaarten zijn verkrijgbaar aan 12 euro bij alle muzikanten en bestuursleden of via kaarten@keva-ninove.be

 

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *