Groot feest voor Kevin Van Der Perren en Wesley Sonck…

Kunstschaatskampioen Kevin Van der Perren en voetbalgrootheid Wesley Sonck worden op zaterdag 18 september officieel gekroond tot nieuwe ereburgers van Ninove. Zaterdag 18 september worden Kevin Van der Perren en Wesley Sonck officieel gekroond tot nieuwe ereburgers van Ninove, en dat viert de stad met een groot volksfeest op de Graanmarkt. Vanaf 18.00 uur zijn er volksspelen, om 20.00 uur start het officiële officieel deel, gepresenteerd door sportjournalist Aster Nzeyimana. Er volgt een korte Kev&Wes-quiz, en DJ Tim sluit af met een waar volksbal.

Ninovieters met een vraag, kunnen deze vooraf doorsturen via deze link. Alle boodschappen worden op een LED-scherm getoond tijdens de inhuldiging, de sappigste vragen worden op 18 september live aan hen voorgeschoteld.  Ook wie een persoonlijke boodschap heeft voor Kevin of Wesley of hen namens zijn vereniging of kameradengroep wil bedanken of eren, kan een geschreven of gefilmde boodschap mailen naar evenementen@ninove.be. Alle boodschappen zijn te zien op een LED-scherm tijdens de inhuldiging.

Op 18 september gaat de stad Ninove ook op zoek naar de ‘Grootste Kevin en Wesley-kenner van Ninove’. Wie wil meedoen schrijft zich in via deze link. Er worden twee kandidaten uitgeloot die de avond zelf de quiz zullen spelen, en zo kans maken op een mooie prijs.

Praktisch: Vanaf 18.00 uur: caféspelen op de Graanmarkt. Omstreeks 20.00 uur: officieel deel, gepresenteerd door sportjournalist Aster Nzeyimana. Stel vooraf een vraag aan één van de twee of geef een boodschap aan hen mee via www.ninove.be/inhuldiging-ereburgers. De sappigste vragen en mooiste boodschappen worden op 18 september live aan hen voorgeschoteld. Om 20.30 uur: grote Kevin en Wesley-quiz. Van 21.00 uur tot middernacht: volksbal met DJ Tim.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *