Geraardsbergse burgers boegbeeld van vaccinatiecampagne…

Je laten vaccineren, dat doe je voor heel veel verschillende redenen. 34 fiere Geraardsbergenaars geven in de vaccinatiecampagne van Lokaal Bestuur Geraardsbergen en Eerstelijnszone Dender Zuid hun eigen, persoonlijke reden mee waarom zij een coronaprik laten zetten. De campagne wordt vandaag digitaal gelanceerd en is vanaf volgende week ook overal in het straatbeeld te zien. 34 verschillende burgers, dat zijn 34 verschillende redenen om een coronavaccin te laten zetten: Omdat je graag weer een danske wil placeren. Omdat je opnieuw samen van cultuur wil genieten. Omdat je zorgeloos wil kunnen knuffelen. Omdat de jeugdvereniging zoveel leuker is zonder bubbels. Omdat je je klanten zonder mondmasker wil ontvangen.

In deze positieve vaccinatiecampagne van Lokaal Bestuur Geraardsbergen en Eerstelijnszone Dender Zuid laten we onze eigen burgers aan het woord over waarom een vaccinatie voor hen belangrijk is. De rode draad daarin is “samen” en terug dingen met de anderen willen doen.

Deze 34 boegbeelden vertellen hun verhaal vanuit hun eigen achtergrond, hobby, religie, … Vanaf vandaag wordt er op de social media kanalen van het lokaal bestuur elke dag een ander boegbeeld getoond. De beelden zullen ook wijd verspreid in het straatbeeld te zien zijn, niet enkel in het centrum maar ook in de deelgemeenten.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *