Gemeente Haaltert pakt uit met vernieuwd magazine…

De inwoners van groot Haaltert krijgen deze week een vernieuwd infoboekje in de bus. De gemeente maakte er werk van om het magazine dat tot vorig jaar op A5 formaat uitkwam, nu in een grotere versie te laten drukken. Het nieuwe blad is niet alleen uit op A4 formaat, maar kreeg ook een nieuwe naam ‘Mahazine’. In november 2020 werd het nieuwe logo van lokaal bestuur Haaltert gelanceerd. En dat was het perfecte moment om ook het infoblad grondig op te frissen. In de week van 18 januari 2021 valt de eerste editie van het vernieuwde infoblad in de Haaltertse brievenbussen. Een groter en handiger formaat en kleurendruk waardoor de vele foto’s goed tot hun recht komen. Meer ruimte voor het nieuws dat de Haaltenaar aangaat. Of het nu een woonpremie of een mantelzorgpremie is, wegenwerken in de straat of bomen planten in je buurt, kermis in je dorp of een interessante infosessie online. Je leest het in Mahazine!

In het eerste deel staat het nieuws, de projecten waar de diensten mee bezig zijn, acties waar lokaal bestuur zich achter schaart of voordelen waar je op dat moment kan op intekenen. Achteraan vind je de vertrouwde UiTkalender met een overzicht van wat er te beleven is in Haaltert de komende periode.

Veerle Baeyens legt uit vanwaar het idee Mahazine. “We zijn zo trots op ons nieuw logo met de kleine h, dat we het absoluut wilden zien terugkomen in de naam van het infoblad. Dus kozen we unaniem voor Mahazine met een h.” Vanaf nu ligt Mahazine om de twee maand in de Haaltertse brievenbussen. Deze eerste editie is dus voor januari en februari. Eind februari ontvang je dan dat voor maart en april.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *