Geen mondmaskerplicht op Jaarmarkt Sint-Lievens-Houtem…

In de gemeente Sint-Lievens-Houtem staat alles intussen klaar voor drie dagen vieringen van de grootste Jaarmarkt in Oost-Vlaanderen. Het gemeentebestuur laat weten dat er geen mondmaskerplicht is, maar deze is wel aan te raden op plekken waar het druk is. Iedereen is vanavond welkom tijdens de openingstentoonstelling vanaf 18.30 uur ‘Met gespreide armen’ door Rick De Leeuw in de kerk Sint-Michaël. Rick de Leeuw zal iedereen tijdens de opening ook warm maken voor het optreden van het Festival Van Vlaanderen op 11 november in de kerk en voor de tentoonstelling over het befaamde fooraapje dat in 2019 door archeologen werd gevonden op het marktplein. Het skelet van het aapje werd gevonden bij de heraanleg van het marktplein en wordt nu, tijdens Houtem Jaarmarkt, tentoongesteld in de Sint-Michaëlkerk.

Na de voorstelling van Rick de Leeuw, is het publiek vanaf 20.00 uur welkom in de thematent, centraal op het marktplein, om de opening van de jaarmarkt verder te vieren.
Opgelet! Om de thematent binnen te gaan, moeten alle +12 jarigen een Covid Safe Certificaat voorleggen. U kan met uw Covid-certificaat een bandje bekomen zodat u in de tent en bij elke horeca gelegenheid waar u binnen wil alleen uw bandje moet tonen. Vanavond is het afhalen van een bandje mogelijk in een van de twee tentje die staan opgesteld aan beide zijden van de thematent. Deze zijn geopend van 18.00 tot 01.00 uur.

Morgen donderdag 11 november kan u een bandje bekomen op 3 locaties: aan het gemeentehuis, ter hoogte van de ING, en aan de thematent. Deze zijn geopend van 07.00  tot 01.00 uur. Op vrijdag 12 november kan u terecht aan het gemeentehuis – aan de thematent en aan elke kassa om de jaarmarkt zone te betreden. Deze zijn geopend van 07.00 tot 20.00 uur. Aan de bezoekers wordt gevraagd het veilig te houden.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *