Futsal Club Crelan Ninove speelt Kampioen in 3de Provinciale…

Afgelopen weekend speelde Futsal Club Crelan Ninove zijn laatste wedstrijd voor dit seizoen, een match tegen ZVC Den Berg uit Hillegem. De enige ploeg die hen eerder dit seizoen kon punten afsnoepen. Deze terugmatch was dan ook een soort revanche, en die opdracht werd glansrijk volbracht met een 1-11 winst. Futsal Club Crelan Ninove sluit dus het seizoen af met 75 punten op 78. Hiermee mogen zij hun ook algemeen kampioen in 3de provinciale noemen. Een week eerder werden ze kampioen in een rechtstreeks duel tegen hun naaste concurrent. Tijdens deze spannende wedstrijd trokken ze aan het langste eind tegen ZVC Galaxy Haaltert met een 4-3 overwinning.

Gezien hun hoge score in het klassement en de daarmee gepaardgaande promotie naar 2de provinciale, kan de club terugblikken op een succesvol debuutseizoen. Niels Van Grembergen werd door zijn clubgenoten verkozen als beste speler van seizoen 2018-2019.

Momenteel maakt  Futsal Club Crelan Ninove werk van een aantal gerichte versterkingen. De club wil vol ambitie starten, en ook in tweede provinciale meteen een top 5 plaats behalen. De spelerskern bestond afgelopen seizoen uit Jordy Eemans, Jasper Cools, en Dimitri Marcelis als doelmannen. De spelers van het voorbije seizoen waren Arnaud Asselman, Niels Van Grembergen, Steffen Van Grembergen, Simon Heyman, Yoran Bruyland, Thijs Pletinckx, Jannick De Grauwe, Bert Eloot, Nikolas Schamp, Rami Driouch, Jeremy Vanderveken, en Gilles Kosynski.

Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *