Eindejaarsevenementen van start met Christmas Nightrun…

In Ninove heeft op vrijdag 16 december een nieuwe editie van de Christmas Nightrun plaats, het is meteen de start van tal van activiteiten die door VZW Maspoe in samenspraak met de stad Ninove werden op poten gezet. Liefhebbers kunnen deze Nightrun van 7 km lang ook al wandelend afleggen. Er kan door tal van gebouwen gelopen of gewandeld worden. Zo kan men onder andere lopen/wandelen door de gebouwen van de Liberale Kring in de Dreefstraat. Verder passeer je ook langs de atletiekpiste, carwash Dodane, Renoblast, drankencentrale Pede, en door eventzaal The Mauritz ter hoogte van de Mallaardstraat. Ook de sporthal en het kunstgrasplein van het Hartencollege in de Weggevoerdenstraat liggen op het parcours.

De tocht verloopt soms via kleine baantjes. Deze zijn voor veel mensen niet echt gekend zijn, hoewel ze zich pal in het centrum bevinden. Op die manier zal de nachtloop ook een beetje een ontdekkingstocht doorheen de stad zijn.

Alle deelnemers krijgen een kerstmuts cadeau, wat voor een fijne kerstsfeer moet zorgen als alle wandelaars en lopers zich goedgemutst op het parcours begeven. Langs de straten, waar de tocht voorbijkomt, zijn animaties voorzien zoals een kerstman op stelten en een trompettist, die voor de muzikale ondersteuning zorgt. De start is voorzien aan het Niniaplein en de aankomst is binnen in het Ninia Schopping Center. Daar zorgt Radio Ninove voor de muziek. Wellicht is ook een bevoorrading mogelijk, maar dat moet nog verder worden bekeken in verband met de verplichte herbruikbare bekers.

Praktisch: Datum en uur: vrijdag 16 december, start vanaf 20.00 uur. Plaats: start en aankomst op Centrumlaan, aan en in het Ninia Shopping Center. Deelname: in voorinschrijving 12 euro (15 euro de avond zelf), in groep vanaf 10 personen betaal je 10 euro, en kinderen onder de 12 jaar betalen 5 euro. Inschrijven of info: Night Run Ninove

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *