Eerste editie City Nightrun meteen groot succes…

City Night Run in Ninove Persregio DenderNadat Maspoe vzw vorig jaar de stad Aalst inpalmde voor een stratenloop tijdens de avond, waar nu vrijdag aanstaande de tweede editie van Wowwow van start gaat, is na Herzele nu ook Ninove bezweken voor dit project. Over een parcours van 7 km stapten of liepen ongeveer 1.500 mensen door de centrumstraten. Daarbij werden gebouwen als het stadhuis, het toeristisch centrum en de kunstacademie niet uit het oog verloren. Er werd ook gelopen door het OCMW, het scoutslokaal, jeugdcentrum De Kuip, de brandweerkazerne, Publibureau, garage Central, de Sint-Jorisschool, Het P.T.I., WZC Klateringen, de bibliotheek, het oud-stadhuis, de dekenij en het winkelcentrum Ninia.

Verspreidt langs het parcours werden de deelnemers beloont op allerhande attracties. Steltenlopers, doedelzakspelers, en figuren uit een lang vervlogen Star Wars reeks verrasten de sportievelingen. Deze eerste editie kijkt tevreden terug op een goeie start, waar ongetwijfeld volgend jaar een vervolg zal aan gebreid worden.

Wie er maar niet genoeg kan van krijgen, kan nu vrijdag aanstaande starten in Aalst, daar organiseert Maspoe vzw de Wowwow Fluo Nightrun, ofwel kan je ook nog inschrijven voor de Christmas Nightrun in Herzele van vrijdag 22 december 2017.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *