Een zoete zaterdag in visrestaurant Kelderman te Aalst…

Gisteren resp. zaterdag 30 november 2019, werd in visrestaurant Kelderman te Aalst een boek vol desserts ‘Dubbel zo Lekker’ van Denise Kuppens en Julie Van den Driesschen onder ruime belangstelling voorgesteld. Wim Opbrouck stelde ‘Dubbel zo Lekker’ voor, een unieke bakboek voor liefhebbers van klassieke én vegan bakrecepten. Na een reünie van het Bake Off team en een interview met de gastvrouwen, konden alle genodigden genieten van een Dubbel zo lekker buffet. Julie Van den Driesschen en Denise Kuppens, winnares van en deelneemster aan het tweede seizoen van Bake Off Vlaanderen, hebben de handen in elkaar geslagen voor een uniek bakboek dat de naam ‘Dubbel zo lekker’ meekreeg.

Het is een 256 blz. dik boek vol van klassieke en vegan bakrecepten. Julie is een klassieke bakster en trouw aan haar geliefde eieren, boter en melk. Denise is een vegan bakwonder dat een lekker vegan alternatief presenteert. Ontbijt, brunch, cakes, koekjes, taarten… of heb je inspiratie nodig voor kerst of Halloween? Julie en Denise brengen hun favoriete recepten. Klassiek of vegan? Ze kunnen allebei smaken!

Onze redactie was op de afspraak, sprak met beide dames en een trotse vader, en bracht voor zijn lezers volgend verslag mee. Abonneer je ook op ons YouTube-kanaal, zo ben je altijd als eerste mee bij nieuwe reportages in avant-première. Bekijk ook alle kiekjes die genomen werden tijdens de boekvoorstelling op onze Facebook-pagina.

 

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *