Dominique Verdonck wordt de lijsttrekker voor Vlaams Belang in Sint-Lievens-Houtem…

Vlaams Belang Sint-Lievens-Houtem trekt met Dominique Verdonck (50) uit Bavegem als lijsttrekker naar de komende gemeenteraadsverkiezing op zondag 13 oktober 2024. Met volle kracht, de nodige goesting en als nieuwe bijkomende partij in Sint-Lievens-Houtem zal Verdonck naar de Houtemse kiezer trekken. In 2021 werd Dominique Verdonck voorzitter van de afdeling in Sint-Lievens-Houtem die in volle groei naar de verkiezingen gaat. “We zullen ons vooral inzetten op een veilig en landelijk Sint-Lievens-Houtem,” aldus de strijd moedige voorzitter Dominique Verdonck.

“In Sint-Lievens-Houtem moet er een ander beleid komen. De tijd is aangebroken dat er geluisterd wordt naar de mening van alle Houtemnaren. Voor Vlaams Belang telt de mening van elke inwoner. Zo heeft elke inwoner van Sint-Lievens-Houtem een enquête in de brievenbus ontvangen. Met resultaten van deze enquête gaan we aan de slag om ons programma te vervolledigen. We willen met het Vlaams Belang volop inzetten op burgerparticipatie en inspraak van de inwoners. We moedigen dus iedereen aan om mee de enquête in te vullen,” vervolgt hij.

“Onze partij zit duidelijk in de lift, dit merken wij tijdens gesprekken met onze inwoners, alsook aan de meningen van onze inwoners via onze enquête. We worden steeds vaker gecontacteerd door bezorgde inwoners. Heel wat inwoners geven aan dat ze verandering willen. Hier is Vlaams Belang de perfecte partner voor,” vertelt Dominique Verdonck.

“Ook met de nationale verkiezingen in juni 2024 zal Vlaams Belang Sint-Lievens-Houtem mooi vertegenwoordigd zijn. Zo is parlementslid Pieter De Spiegeleer (nieuwe inwoner sedert 1 november van Sint-Lievens-Houtem) lijstduwer voor het federale parlement. Voor het Vlaams parlement is Freija Van Den Driessche uit Vlierzele te vinden op de tweede plaats,” besluit Voorzitter Verdonck Vlaams Belang afdeling Sint-Lievens-Houtem.

(Foto: Guy Coppens)

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Politiek. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *