Dichterbij is de nieuwste single van DISSIPLIN…

In navolging van zijn eerste album Uit Liefde Voor Muziek dat in Augustus 2022 gereleased werd, is DISSIPLIN terug met een nieuwe single ‘Dichterbij’. Het album Uit Liefde Voor Muziek scoorde goed in België en haalde ook een behoorlijk aantal streams voor de muzikale zanger/rapper. Met als gevolg een zomer vol met optredens doorheen Vlaanderen met als hoogtepunt ‘Feest je Mee?’ een event in de oktoberhallen (Wieze) waar hij het voorprogramma van Camille voor zijn rekening mocht nemen, met succes! Ook spelen op de Gentse Feesten (Willem de Beersteeg plein) was een hoogtepunt voor DISSIPLIN in 2023. Daarnaast bracht hij nog enkele singles uit waaronder ‘Allemaal’ een samenwerking met Wim Soutaer. Met zijn nieuwe single ‘Dichterbij’ hopen ze dit succes te verzilveren en de volgende stap te maken in de carrière van DISSIPLIN, het nummer werd geproduceerd door Jérémie Vrielynck.

‘Dichterbij’ vertelt een verhaal dat iedereen kent en dat is simpelweg verliefd zijn! De lyrics werden geschreven door DISSIPLIN zelf. De track klinkt goed in de oren en is een echte radio-edit. De videoclip werd geproduceerd door Cameraworks (Tom De Troetsel, Witse Wyckmans) en gaat 5 april in Première op MentTV. Bij regionale zenders zoals GoeiedagRadio Aalst en CityMusic zit het nummer al in A-rotatie en hoor je deze regelmatig op de radio. “Als pop/rap zanger is het keihard om deze dagen je mannetje te staan in de muziekwereld, maar wij hopen met de leuke beats en teksten de emotie en dynamiek die muziek verdient te kunnen overbrengen naar het publiek.”.

Voor ‘Dichterbij’ zocht DISSIPLIN naar een ietwat frissere pop stijl zonder zijn rap DNA te verwaarlozen. “We kwamen op het idee om een kruisbestuiving aan te gaan met het getalenteerd Vlaams multitalent Jérémie Vrielynck als singer- songwriter, muzikant en muziekproducer. We zijn zeer blij met onze samenwerking en zijn nu al overtuigd hier een vervolg aan te breien!”, aldus de zanger.

Dichterbij de nieuwe DISSIPLIN-single verschijnt op zijn eigen FirstClassBE label en is sinds 22 maart overal digitaal beschikbaar.

(Foto: Kevin De Saedeleer)

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *