Deruit roept op tot Aalsterse jeugdinitiatieven…

Jongeren tussen 16 en 30 jaar kunnen tot 10 augustus hun creatieve ideeën en projecten indienen om deze, met een duwtje in de rug, waar te maken. Naast coaching en begeleiding, staan stad Aalst, Cinema en Buurtwild/t klaar om deze jongeren te ondersteunen met logistieke en financiële steun. Of je nu een sporttoernooi, kunstproject, muziekfestival of een inspirerende workshop wilt organiseren, zij helpen jou verder om je droom naar de realiteit te brengen.

Schepen van Jeugd, Katrien Beulens (N-VA)], moedigt de Aalsterse jeugd aan om hun projecten in te dienen. “We willen graag onze jongeren aanmoedigen om allerlei engagementen aan te gaan en ondernemend te zijn. We bieden hen daarbij graag ondersteuning aan en zo kunnen jongeren al doende heel veel leren. Na ontvangst van de plannen bepaalt een jury welke projecten financiële en logistieke steun krijgen. Samen bouwen we aan een nog levendiger Aalst!”, aldus Katrien Beulens.

Voor meer informatie over het indienen van je project: https://aalst.be/nieuws/jong-en-een-zot-idee-dien-je-project-in-voor-samen-deruit

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *