Defensieleerlingen van GO! Atheneum Geraardsbergen vieren Koningsdag met frietjes en frikandellen…

Defensie had aan het GO! Atheneum Geraardsbergen gevraagd om met de leerlingen van de vakspecifieke opleiding ‘Defensie en veiligheid’ een toast uit te brengen op Koningsdag. De school ging graag in op deze vraag en trakteerde de vijfde- en zesdejaars op lekkere frietjes en frikandellen. Het smakelijke cadeau deed de jongeren even stilstaan bij Koningsdag. Bij Defensie is 15 november een feestdag die gevierd wordt met een banket ter ere van de koning. Op het GO! Atheneum Geraardsbergen waren dan ook heel wat prominenten en lesgevers aanwezig uit de militaire wereld alsook enkele leden van de groep ‘Wings of memory’.

De leerlingen kregen ook een certificaat omdat ze voorbeeldig hadden meegewerkt aan de 11-novembervieringen in Zottegem en Geraardsbergen. Dhrn. Godaert en Van der Haegen, van de studierichtingen ‘Maatschappelijke veiligheid’ en ‘Defensie en veiligheid,’ verzorgden het geslaagde buffet.

Het GO! Atheneum Geraardsbergen blijft inzetten op een goede samenwerking met externe partners en benadrukt de goede samenwerking met de partners van Defensie.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *