De Steenoven steekt van wal!…

Net als in de meeste steden en gemeenten snakt men naar cultuur, dat is ook het geval in de gemeente Herzele waar de Cultuurdienst van wal steekt met buitenactiviteiten. Men kijkt al maanden uit om opnieuw cultuur te mogen beleven en durft stilaan met een positief gevoel nieuwe plannen maken. De honger naar cultuur zal naar alle waarschijnlijkheid groter zijn dan anders, want sedert half maart 2020 moesten immers alle voorstellingen, zowel voor jong als minder jong, geannuleerd worden. “De Steenoven heeft er alles aan gedaan om die honger te stillen,” zegt schepen van cultuur Heidi Knop.

Men pakt uit met een knappe reeks buitenconcerten aan de pastorie van Ressegem. De ‘Luistertuin’ zal in een intieme en unieke setting de locatie zijn om iedere vrijdag in juni en juli te genieten van een reeks buitenconcerten. De familievoorstellingen starten om 15.00 uur, de avondvoorstellingen om 20.30 uur. De ‘Luistertuin’ is één uur voor aanvang van het concert open. “Ontdek het programma op de website van de Steenoven, dat is ook ineens de plaats om tickets te kopen,” vertelt Ludwig Fonck, afdelingscoördinator van De Steenoven. (Dit alles uiteraard onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen.)

De geplande culturele voorstellingen van het nieuwe seizoen van De Steenoven staan ook online! Er verschijnt geen brochure, alles verloopt digitaal dus neem snel een kijkje op https://steenoven.herzele.be/!

De ticketverkoop start op 24 mei 2021 om 10.00 uur met ticketweken, en stopt op 7 juni 2021 om 12.00 uur. Tijdens de ticketweken krijg je 2 euro korting op elk ticket, voor zowel + als – 25 jarigen. “Ik hoop oprecht dat we de programmatie kunnen laten doorgaan. Bij eventuele annuleringen worden de tickets verplaatst of terugbetaald. Misschien komen we elkaar binnenkort wel ergens tegen op de een of de andere voorstelling. Ik kijk er alvast naar uit.” geeft schepen Knop nog mee.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *