De Lijn zet weer feestbussen in tijdens oudjaar en nieuwjaar…

Na twee jaar zonder feestjes en bijhorend feestvervoer zijn meer dan 300 medewerkers van De Lijn opnieuw van de partij om feestvierders veilig van en naar hun bestemming te brengen. Dankzij de financiële steun van heel wat overheden is er een feestelijk aanbod op 132 lijnen. In zo’n 68 Vlaamse steden en gemeenten is het openbaar vervoer met De Lijn tijdens oud en nieuw volledig kosteloos. In alle andere steden en gemeenten kan je voor maar 4 euro op oudejaarsnacht en nieuwjaar onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer. Met een oudejaarsnachtticket reis je zo van 31 december 18.00 uur tot 01 januari (tot 23.59 uur). De normale vervoerbewijzen van De Lijn (ticket, rittenkaart, abonnement, etc.) zijn ook geldig op de feestlijnen.

Dit jaar zorgt De Lijn opnieuw voor een verkeersveilig oudjaar in heel Vlaanderen. Chauffeurs, dispatchers, controleurs en technici van De Lijn staan paraat om vlot en veilig vervoer aan te bieden op oudejaarsnacht en nieuwjaar. Sommige lijnen volgen hun vaste traject, andere feestbussen bedienen een gelegenheidstraject. Het volledige overzicht van het aanbod vind je vanaf 1 december op www.delijn.be/oudjaar.

Ook dit jaar komen heel wat provincies, steden en gemeenten tussen in de kosten om een kosteloos of goedkoper ticket aan te bieden tijdens oudejaarsnacht. In onze Provincie reis je de hele nacht met 35 feestlijnen. Vanuit Gent vertrekken er 17 feestbussen, in het Waasland zijn er 10 feestlijnen en in de Dender zijn er 8 feestlijnen.

(Foto: De Lijn)

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *