Cultuurcentrum De Steenoven blaast 20 kaarsjes uit…

Met Steenoven Ondersteboven viert het Lokaal Bestuur van Herzele het twintigjarig bestaan van het sport- en cultuurcentrum de Steenoven. Het wordt op zondag 4 juni een verjaardagsfeest voor jong en oud waar je een hele dag plezier kan beleven. “Of je je nu met sportkledij aan in het zweet wil werken, liever een sportieve supporter bent of graag geniet van culturele activiteiten, iedereen is welkom op Steenoven Ondersteboven”, aldus schepen van sport, Ann Van Ruyskensvelde. Tijdens Steenoven Ondersteboven slaan team sport Herzele, de cultuurdienst en de Herzeelse sportverenigingen de handen in elkaar om iedereen van beweging te laten proeven. Zo kunnen de allerkleinsten zich uitleven op een beweegparcours van minimove, kunnen kinderen, jongeren én zelfs de (groot)ouders verschillende nieuwe en traditionele sport- en spelmogelijkheden uitproberen.

Ook aan cultuurliefhebbers van alle leeftijden wordt gedacht. Laat je verrassen door de goochelshow van Alfredo de Goochelaar, haal de kunstenaar in jezelf boven tijdens een Van Gogh stencilgraffiti workshop (+ 10 jaar) of geniet van het optreden van Buls en Hautekiet. Ben je nog op zoek naar sportkledij of -materiaal? Dan zak je op zondag 4 juni 2023 best ook eens af naar de Steenoven. De voorbije maanden verzamelde de sportdienst heel wat sportkledij en -materiaal, die ze tijdens Steenoven Ondersteboven op de tweedehandssportmarkt zullen verkopen aan kleine prijsjes. De opbrengst hiervan gaat integraal naar Zonder Honger Naar Bed in Herzele.

Steenoven Ondersteboven is het laatste event voor het BK Tijdrijden, dé ideale kans voor lokaal bestuur Herzele om geïnteresseerde inwoners nog eens extra te informeren. Naa st praktische informatie over het BK, kan je er ook actief aan de slag in thema fietsen. Waag je aan een mini-tijdrit, fiets eens verticaal de hoogte in, in plaats van horizontaal, of doe samen met vrienden of familie de BK Bike Tour, een QR-fietstocht.

De UiTPAS is een vrijetijdspas die écht iedereen in zijn vrije tijd laat genieten van cultuur-, sport- en vrijetijdsactiviteiten. Steenoven Ondersteboven wordt het eerste evenement waar je de UiTPAS in al haar facetten kan ontdekken! Koop op 4 juni 2023 jouw eigen UiTPAS, vlieg er mee op uit en ga naar huis met een unieke tattoo.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *