Cultuurcentra passen nieuwe maatregelen toe…

De kogel is door de kerk: de nieuwe maatregelen voor de cultuursector liggen vast. Hoewel er een verstrenging is, mogen culturele activiteiten nog steeds doorgaan, al is het op een net iets andere manier. Het cultuurcentrum van Aalst (De Werf), Ninove (De Plomblom), Herzele (De Steenoven) en CC De Abdij uit Geraardsbergen zette de voorbije maanden al sterk in op een veilige beleving voor de bezoekers en zal dat ook de komende tijd blijven doen. Op die manier kan het iedereen een welgekomen momentje weg bieden in deze moeilijke tijden.

De afstand tussen de zitplaatsen wordt opnieuw vergroot naar 1,5 m rondom. Dit betekent dat er in het Arjaantheater in Geraardsbergen opnieuw 2 stoelen links en rechts van een bubbel worden vrijgehouden. De rijen voor en achter een bezette rij blijven ook leeg, net zoals voorheen. Wij zullen minder toeschouwers mogen ontvangen in de schouwburg, al is er ook goed nieuws: wie al een ticket gereserveerd heeft voor één van onze voorstellingen in november of december, kan het ticket gewoon behouden. Vermoedelijk zullen een aantal voorstellingen opnieuw opgedeeld worden in 2 voorstellingen op een avond, maar hiervan worden tickethouders persoonlijk op de hoogte gebracht.

CC De Abdij doet dus net als alle andere cultuurcentra verder, en hoopt in deze onvoorspelbare tijd vooral een welkome afwisseling te mogen zijn. Want we mogen vooral ook niet vergeten om af en toe weg te dromen, en vanop een afstandje, maar toch samen, iets moois, grappigs of ontroerends te beleven.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *