CC De Plomblom ontvangt sprankelend muziektheater…

Theatergezelschap Broder is op zoek naar Ninovieters. In hun muziektheaterstuk ‘De verdronken balladers van Testerep’ – dat zaterdag 23 maart wordt opgevoerd in CC De Plomblom – bepaalt de toeschouwer de uitkomst. Het jonge theatergezelschap Broder brengt op zaterdag 23 maart om 20 uur een niet te missen stuk voor al wie wakker ligt van de klimaatopwarming. ‘De verdronken ballades van Testerep’ gaat over een eiland dat ooit voor de Belgische kust lag. Tot de mensen kwamen, de bomen kapten, het eiland bebouwden en Testerep voor eeuwig in zee verzonk. Bert Verbeke, Frans Van der Aa, Yves De Pauw, Aline Goffin en Elisabeth De Loore zingen en spelen zich de ziel uit het lijf om het eiland Testerep boven water te houden.

En theatergezelschap Broder heeft de Ninovieter nodig, want jij, de toeschouwer, mag mee de uitkomst bepalen. In een videoboodschap, gericht aan de ‘Ninovieten’, doen ze een warme oproep om langs te komen.

Praktisch: De voorstelling start om 20 uur. Er is een gratis inleiding om 19.15 uur. Tickets en meer info via www.ccdeplomblom.org

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *