Café Den Heiligen Gheest organiseert een kickertoernooi…

Café Den Heiligen Gheest en Maes Pils gaan op zoek naar de beste kickerploeg aller tijden. Welke kickerploeg kroont zich tot de beste van Aalst en ver daarbuiten? Wie heeft het gevaarlijkste trick shot in de vingers en speelt elke tegenstander genadeloos naar huis? Maes Pils daagt al zijn maten en makkers uit deel te nemen aan hun kickertoernooi op maandag 11 november om 14.00 uur in café Den Heiligen Gheest, Kerkstraat 22, om uit te maken wie de beste aller tijden is.

Op maandag 11 november 2019 kunnen lokale kickertalenten de strijd aangaan om uit te maken wie de beste is van Aalst om vervolgens door te stoten naar de eindronde waarin zij het opnemen tegen ploegen uit Brugge, Eeklo, Leuven, Mechelen, Sint-Niklaas, Turnhout en Waregem. Deze finale gaat door op 21 november op de Horeca Expo in Gent waar voor een groot publiek gestreden zal worden door de verschillende ploegen. De inzet is groot: naast eeuwige roem neemt de winnaar van het toernooi een gratis vat Maes terug mee naar café Den Heiligen Gheest om met al hun maten en makkers de eindoverwinning te vieren, en uitbaters Tineke Steven en Stefaan Lacroix krijgen er nog een gloednieuwe Maes kickertafel bovenop!

Wil je meer informatie of heb je zin om deel te nemen aan het toernooi? Geïnteresseerden kunnen zich melden in het café of via mail (stefaanlacroix@outlook.com).

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *