Buurtrestaurant De Combi zoekt nog talent!…

In september 2024 opent Stroom vzw een gloednieuw buurtrestaurant in het hart van Aalst.  Het gebouw, gelegen in de Denderstraat, wordt afgewerkt maar ook achter de schermen draait de voorbereiding op volle toeren. Tom Calloens, coördinator De Combi, “Het is onze ambitie om De Combi uit te bouwen tot een buurtrestaurant waar elke Aalstenaar, ongeacht zijn financiële situatie, kan genieten van een echte restaurantervaring en een kwalitatieve maaltijd. Het menu houdt rekening met de diversiteit in de samenleving met een gevarieerd aanbod uit de wereldkeuken en aandacht voor vegetariërs.  Het wordt een ongedwongen eetplek en tegelijk een gezellige ontmoetingsplaats. Een snelle lunch met collega’s, een lekkere maaltijd met het gezin of een aperitief met vrienden ook dat is hier mogelijk.”

Francis Mertens, directeur Stroom: ” Stroom vzw is in Aalst al jaren gekend als een innovatieve sociale onderneming. Met de Kringwinkel, Fietserij en Cimorné bewijzen we dagelijks dat we sterk zijn in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We stellen 130 medewerkers tewerk, waarvan het grootste deel kortgeschoolden, langdurig werklozen en erkende vluchtelingen zijn. Deze mensen, toegeleid via de VDAB of het OCMW, kunnen we dankzij De Combi nu ook opleiden tot volwaardige horecamedewerkers.

om Calloens: “We hebben 3 vacatures beschikbaar voor ervaren koks-teamcoaches die vanaf de start meedenken in ons verhaal. Dagelijks zorgen voor een gevarieerd vers menu en medewerkers enthousiasmeren om de lekkerste schotels te bedenken, dat hoort bij het takenpakket.

Wij staan open voor alle achtergronden en ervaringen. Wie een passie heeft voor horeca, een hart voor mens en milieu en goesting heeft om deel uit te maken van een startend avontuur, die personen zijn zeker welkom.” De volledige vacature lees je hier Jobs – Stroom (stroomvzw.be)

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *