Buitenspeeldag 2021 is er een om niet vlug te vergeten…

Het wordt dit jaar een heel speciale Buitenspeeldag in Lede. Gezien de coronapandemie die nog steeds ons leven bepaald, vraagt het Lokaal Bestuur Lede deze keer dat ieder kind buiten speelt in de eigen bubbel (dat kon je vast al raden), maar… Ssshhhhttttt… luister eens goed… kan jij de toeters al horen? Je vergist je niet, je hebt het echt goed gehoord. Zie jij hier of daar in de verte al een fietskar of een bakfiets aankomen? Je hebt het wel zeker goed gezien: daar zie je iemand verkleed op een fiets!Ga zeker eens een kijkje nemen.

Speciaal voor de Buitenspeeldag deelt de Jeugddienst van de gemeente Lede Buitenspeelpakketjes uit aan kinderen die buiten spelen. Het is een zakje vol spelideetjes en inspiratie. “Hou het goed in de gaten, want we gaan langs op een parcours in Lede en in de deelgemeenten. Ieder Buitenspeelkind dat ons ziet langskomen, kan een zakje afhalen. Wees gerust, we dragen een mondmasker en ontsmetten de handen,” zegt de woordvoerster Sofie Van den Nest.

Kinderen die naar de buitenschoolse kinderopvang gaan, kunnen daar terecht om buiten te spelen, hierdoor is het speelplein in Wanzele niet open voor publiek. Op andere openbare pleintjes vind je nieuwe spelborden met spelideetjes. Laat je inspireren! Hoor of zie je hen al? Kom dan zeker jouw Buitenspeelpakketje afhalen.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *