Bij Open Vld mag iedereen mee schrijven aan de toekomst…

Gedaan met langs de zijlijn te staan. Open Vld Aalst betrekt iedere Aalstenaar om de toekomst van onze stad uit te zetten. We schrijven samen een toekomstverhaal, want verschillende stemmen leiden tot een dieper inzicht, meer begrip en een breder draagvlak. Afgelopen jaar brachten we heel wat Aalstenaars samen. In die georganiseerde sessies werd er volledig open gebabbeld, gediscussieerd en beargumenteerd. Dat is ook nodig, want Aalst is een stad in verandering. De stad groeit en wordt diverser. Door haar gunstige geografische ligging tussen Gent en Brussel zal het volgend decennium het aantal Aalstenaars verder sterk toenemen. Dit zorgt voor kansen maar brengt ontegensprekelijk ook uitdagingen met zich mee. Zo zal de nood aan betaalbare woningen, de nood aan voldoende onderwijsplekken, sportvoorzieningen en openbaar groen eveneens toenemen. Thema’s die we allemaal in bovengenoemde sessies behandelden. De inspiratie die ieder uit deze gespreksmomenten heeft gehaald zijn van onschatbare waarde. De uitkomst goten we in een zogenaamde ‘basistekst’.

Hier stopt het verhaal echter niet! De basistekst, zoals ze nu op tafel ligt, is een werkstuk waar we elke Aalstenaar uitnodigen om zelf mee aan de slag te gaan. Vandaag publiceren we de visie op onze nieuwe website: ‘aalst.openvld.be’. Concreet bestaat de tekst uit zeven thema’s. Na elk blokje tekst (en dus ook na elk thema) krijgt de lezer de mogelijkheid om een antwoordformulier in te vullen. Alle ontvangen feedback komt op die manier rechtstreeks bij ons terecht. Feedback waarmee we aan de slag gaan. De eerste stappen zijn gezet. Het is nu aan de Aalstenaars om samen met ons na te denken over morgen. Wij willen met Open Vld vooral met een positieve blik kijken naar Aalst.

Neem dus vanaf nu zeker eens een kijkje op aalst.openvld.be en deel je mening met ons! Naast de visietekst zijn er nog verschillende items terug te vinden op de gloednieuwe website. Ontdek alle mensen uit de partij. Kom meer te weten over de mandatarissen, het bestuur en de personen die zich belangeloos inzetten voor onze liberale partij. Lees het lokale ‘nieuws’. Blogposts over het reilen en zeilen van Aalst, wat wil een mens nog meer? Check alle ‘evenementen’. Zin in een lekkere winterbarbecue of om je kennis te etaleren op een quiz? Ontdek de evenementen georganiseerd door (alle) lokale Open Vld-afdelingen. En nog zoveel meer.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Politiek. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *