Belorigin start met pop-up winkel in Molenstraat te Aalst…

Belorigin, de online specialist in ambachtelijke Belgische streekproducten, opent op donderdag 13 december haar eerste pop-upwinkel in de Aalstse Molenstraat. Belorigin legt de nadruk op eerlijke en gezonde producten, 100 procent Belgisch en ambachtelijk geproduceerd. Het gamma bevat onder meer streekbieren, confituren, koekjes en Hagelandse wijnen. De Aalstenaars krijgen zo een perfecte bestemming voor de cadeaus voor eindejaar. Streekproducten winnen de laatste jaren fors aan populariteit. Om daar nog meer op in te spelen opent speciaalzaak Belorigin een pop-upwinkel in de Aalstse Molenstraat. “Mensen zijn zich meer en meer bewust van het belang van eerlijke en gezonde producten”, zegt Steven Crabbé, zaakvoerder van Belorigin. “Wij selecteren daarom wij alleen Belgische producten die volledig ambachtelijke gemaakt worden. Oorspronkelijk was dit een webshop, maar we willen de kans niet laten liggen om het ook eens met een ‘echte’ winkel te proberen. In Aalst krijgen we nu die kans.”

Belorigin zal in de pop-upwinkel haar hele gamma aanbieden. “Dat gaat van streekbieren, over confituur tot koekjes en Hagelandse wijnen”, zegt Crabbé. “Speciaal voor de pop-up pakken we ook met enkele nieuwigheden uit en voor de feestdagen is er een cadeautafel in de winkel. Je zal er ook altijd een deel van de producten kunnen proeven.”

Het is de eerste keer dat Belorigin de webwinkel aanvult met een fysieke winkel. “We werden daarbij heel goed geholpen door de Stad Aalst, die dit soort initiatieven goed ondersteunt”, zegt Crabbé. “We zitten hier in een centrumstad vol leven en vol leuke mensen. De keuze was dus erg logisch.”

De pop-upwinkel van Belorigin in de Molenstraat is open van 13 tot 30 december 2018. Van donderdag tot zondag, telkens tussen 10.00 en 18.00 uur. De winkel ligt op nummer 54 in de Molenstraat, vlakbij CC De Werf.

Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *