Beleef een avond vol sport en solidariteit tijdens een benefiet basketbalwedstrijd in Aalst…

Ben je klaar voor een avond vol adrenaline en actie op het basketbalveld, terwijl je tegelijkertijd een waardevolle bijdrage levert aan het goede doel? Pak dan nu je kans en bemachtig de zeer gewilde tickets voor onze onvergetelijke Benefiet Basketbalwedstrijd, die plaatsvindt op zaterdag 18 november. Deze epische gebeurtenis belooft een avond vol basketbalplezier te worden, waar bekende Vlamingen en voormalige basketbalspelers hun beste beentje voor zullen zetten. Maar dat is nog niet alles; we hebben ook een overvloed aan entertainment in petto, waaronder optredens van getalenteerde lokale artiesten en diverse activiteiten voor zowel jong als oud. Het wordt een avond om nooit te vergeten, en jouw aanwezigheid kan het verschil maken. Door je steun kunnen we waardevolle organisaties zoals VZW Arminaa en G-sport ondersteunen, die zich inzetten voor de gemeenschap en de sport. Wacht niet langer, koop vandaag nog je tickets en laten we samen de magie van basketbal en solidariteit verspreiden! We moedigen iedereen aan om deel uit te maken van deze speciale gelegenheid en samen een positieve impact te creëren.

Mis deze kans niet om de spanning van basketbal te ervaren en tegelijkertijd een verschil te maken in de levens van degenen die onze hulp het hardst nodig hebben. Koop je tickets vandaag nog, en laten we samen streven naar een meer inclusieve en ondersteunende samenleving. Voor meer informatie en ticketaankopen, bezoek onze officiële website op https://shop.ticket.monster/event/basketbaalst-ju9gm5of neem contact op met info.basketbaalst@gmail.com. 

Praktisch: Deze benefiet basketbalwedstrijd gaat door op zaterdag 18 november in  Zaal forum, Alberechtlaan 115, 9300 Aalst. De match zelf begint om 20.30 uur.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *