Beentjes loslopen tijdens stratenloop in Welle…

Wie eens graag zijn conditie wil testen, kan vanavond de beentjes eens loslopen tijdens de stratenloop in de Denderleeuwse deelgemeente Welle. Maspoe vzw organiseert op vrijdag 29 juli 2022 een nieuwe editie van deze erg geliefde stratenloop, die start en eindigt in het Broekpark van Welle. Er zijn opnieuw drie kinderlopen, een familieloop van 3,3 km, een familieloop van 6,6 km en de eigenlijke stratenloop van 10 km. De kinderlopen starten precies om 18.00 uur. Daarop volgend is er vanaf 18.40 uur een wedstrijden voor volwassenen. De eigenlijke stratenloop van 10 km start dan weer om 20.00 uur.

Inschrijven kan via www.valckenierrunningtour.be tot en met donderdagavond 28 juli. Ter plaatse inschrijven kan ook tegen een meerprijs van 2 euro vanaf 17.00 uur tot 5 minuten voor de start van de wedstrijd. Het parcours ziet er als volgt uit: de start is voorzien in het Broekpark. Andere straten zijn Warandestraat – Broekstraat – Kerkstraat – Welleplein – Broekstraat – Marktweg – Moortelveld – Kapellestraat – Kortebroekstraat – Moortelveldweg – Broekpark. Er is voor alle deelnemers een prijs in natura voorzien.

De stratenloop in de gemeente Denderleeuw zelf, die normaal zou plaatsvinden op vrijdag 12 augustus van dit jaar, wordt uitgesteld naar maart omwille van een samenvallende voetbalmatch van FC Dender (risicomatch tegen Lierse).

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *